Tilat

Rakkauden tila on Oulun keskustassa (Isokatu 19) sijaitseva luonnollisen hyvinvoinnin ja henkisyyden keskus. Rakkauden tilassa toimii useita toimijoita kehohoitojen, luontaishoitojen, psykoterapian sekä energiahoitojen ja henkisen valmennuksen alalta. Tilassa on viisi hoitohuonetta ja ryhmätila, joka enimmillään vetää n. 30 henkilöä.
Rakkauden tila on Oulun keskustassa (Isokatu 19) sijaitseva luonnollisen hyvinvoinnin ja henkisyyden keskus. Avasin tilan tämän vuoden tammikuussa.

Rakkauden tilassa toimii useita toimijoita kehohoitojen, luontaishoitojen, psykoterapian sekä energiahoitojen ja henkisen valmennuksen alalta. Tilassa on viisi hoitohuonetta ja ryhmätila, joka enimmillään vetää n. 30 henkilöä.

Toimitilassa olisi tilaa nyt muutamalle uudelle alivuokralaiselle. Sinulla on mahdollisuus vuokrata työhuonetta joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti ja vuokraan myös ryhmätilaa. Tämän parantamiskeskuksen kautta saat tilan toiminnallesi sekä ihanan yhteisön.

Tilalla on netti- ja facebook-sivut, joilla kaikki toimijat saavat mainostaa itseään ja omia palveluitaan/tapahtumiaan. Kun teemme samoissa tiloissa auttamistyötä, luomme valon ja rakkauden voimakentän, josta hyötyvät kaikki, sekä me työntekijät että asiakkaat.

Teetkö siis henkistä työtä, hierontaa, vaihtoehtoisia hoitoja /luontaishoitoja tai kenties psykoterapiaa tms.? Muutkin hyvinvointi ja terveysalan ammattilaiset ovat tervetulleita. Tai oletko aikeissa aloittaa auttamistyössä toimimisen?

Ota minuun rohkeasti yhteyttä, mikäli tunnet kutsua tähän! Kerron sinulle mielelläni tarkemmin vuokrahinnoista ja muista yksityiskohdista.

Tilaan luodun yhteisön tarkoitus on tukea ja inspiroida toinen toisiamme hyvinvointityössä ja ihmisinä

Rakkaudella ja ilolla
Sari Kauranen
p.0400485802
sari@valoverso.net
Eteinen


Viisi valoisaa hoitohuonetta


Rakkauden tilan Ryhmätilassa On esillä Soma Kerttu Kuosmasen uuden ajan valonauttajat- maalauksia. Kuvissa on vahvasti hoitava ja puhdistava, sekä uuteen aikaan aktivoiva energia ja kullakin olennolla on omat vaikutusalueet.