Ajankohtaista


Sointukylpy ja Piritan energiahoito
su 27. 9. 2020 klo 15.00 – 16.30

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan äänihoito-konserttiin, jossa Piritta Sipola kanavoi hoitavaa energiaa syvärentouttavien sointujen soidessa. Sointukylvyssä harmoniset äänet vievät sinut tilaan, jossa voit päästää irti arjen huolista ja kiireistä. Lepäät mukavasti viltin alla ja antaudut äänien harmonisille laineille.

Harmoniset äänet syvärentouttavat purkaen hellästi kehon ja mielen jännitystiloja. Eri taajuuksilla soivat maljat myötävärähtelevät kehossa, hiljentäen samalla mielen hälinää. Soitan 10 äänimaljaa, kahta gongia, kosheja sekä rumpua.

Ennen sointukylpyyn laskeutumista teemme pienen meditaation ja Piritta avaa energian virtaamaan. Hän käy hoitamassa jokaista yksitellen sointukylvyn aikana. Jokainen mukana olija saa siis nauttia niin hoitavista soinnuista, kuin parantavasta kosketuksesta.

Tarjolla on sointukylvyn jälkeen pientä suolaista syötävää ja juotavaa, jos haluat jäädä vielä paikan päälle ottamaan rennosti. Pääsymaksu on 25€, aleryhmät 20€. Käteinen tai kortti käyvät maksutavoiksi. Muista ilmoittautua tapahtumaan etukäteen, jotta tiedämme varata paikkoja kaikille.
❤ Laita tietoa tulostasi sähköpostilla tai viestillä viimeistään päivää ennen. Ota mukaan oma alusta ja mahdollisesti tyyny, jotta olosi on mahdollisimman mukava. Lämpimästi tervetuloa kokemaan tämä lempeän voimakas sointukylpy ja parantava energiahoito
♥ Näytä vähemmän

Rummun valmistus kurssi
su 27.9.2020 klo 10.00-17.00

Nyt on mahdollista tehdä rumpu myös värjätystä nahasta. Tähän kurssiin sisältyy käynti Keminmaan nahkakaupassa pe 25.9, missä voi valita ja ostaa itselleen paikan päällä sopivan poron nahan ja kehikon. Jos haluaa tulla kurssille, mutta ei nahkakauppaan niin minä voin valita nahan ja kehikon😊 toiveiden mukaan.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: somakuosmanen@gmail.com
Ilmoittautumiset Viim.22.9. Kurssin hinta 100 eur.+ materiaalit (100-120 eur. Riippuen rummun koosta ja haluaako värjätyn nahan vaiko värjäämättömän, värjätyt hieman kalliimpia) Voi maksaa 2 erässä. Kurssilla valmistetaan myös kapula neulahuovutuksella🌸🧡 kuvissa esimerkkejä Keminmaan nahkatarvikkeen värjätystä nahoista ja kuvia kurssipäiviltä

Toimitilassa olisi tilaa muutamalle uudelle alivuokralaiselle.

Sinulla on mahdollisuus vuokrata työhuonetta joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti ja vuokraan myös ryhmätilaa. Tämän parantamiskeskuksen kautta saat tilan toiminnallesi sekä ihanan yhteisön. Ota yhteyttä, Sari Kauranen p.0400485802 sari@valoverso.net

Viestejä tähän hetkeen

10.10.2019

Parantajan sydän on laaja ja avara. Sinne mahtuu jokainen, pyyteettömän rakkauden hoivaan. Parantajan aura on myös laaja ja avara, se vetää puoleensa ollessaan täynnä myötätuntoa, armoa ja eheyttävää ja hyväksyvää läsnäoloa. Tunnet parantajan läsnäollessa syvää rauhaa, tai levottomuutta, sillä energia riisuu sinut naamioista. Tunnet armon, muttet ole varma, ylettyykö se sinuun. Anteeksiannon ja hyväksynnän energian läsnäollessa voit tuntea myös, kuinka padotut kyynelvirtasi aukeaa katsekontaktista, joka viestii sinulle: näen sinut ja rakastan sinua pyyteettömästi. Sinä olet minä ja minä olen sinä. Parantaja tuntee syvää halua toimia koko ihmiskunnan hyväksi ja auttaa parhaan kykynsä mukaan myös äitimaata. Parantaja vie tietoisuuden valoa myös niihin pimeimpiin, unohdettuihin paikkoihin. Hän toimii useilla eri tasoilla ja on vihkiytynyt tehtäväänsä lukuisien inkarnaatioiden kautta. Hän ei korota itseään, vaan tietää toimivansa omassa sieluntehtävässään Jumalallisen parantavan valon kanavana. Parantaja on myös triggeröijä, joka nostattaa pintaasi kaikki ne pelot, mitkä sinussa asuu. Mutta hän osaa lukea sinua ja tekee sen juuri niin lempeän lujasti, kuin sinä pystyt vastaanottamaan. Parantajalle on helppo avautua ja usein hän kuuleekin, kuinka ihmeellistä, miten toinen avautuikin vieraalle ihmiselle näin aroista asioista. Ja toisinaan, nämä arat asiat alkavat ”kuin sattuman kaupalla” eheytymään. Parantajan rukous ylettyy koko ihmiskuntaan, kaikkiin yhteiskuntaluokkiin ja maailman kolkkiin. Toisinaan ja melkolailla jatkuvasti parantaja työskentelee 24/7 tehden töitä kaikkien hyväksi, ottamatta kunniaa tehtävästä, jonka hän on vastaanottanut. Hän on vain ajatuksen päässä ja jos pyydät hänen sielultaan itsellesi hoitoa/parannusta, sen saat. Parantaja ei ole kuitenkaan parempi, arvokkaampi tai mahtavampi yli-ihminen kuin kukaan muukaan, vaan hänkin on alati kehittyvä, oppiva ja laajentuva ja opiskelemassa ihmisyyden saloja. Niinkuin jokainen ihminen, myös parantaja on erehtyväinen ja hän osaa katsoa itseä peiliin. Hän kysyy itseltään: ”mitä minun tulisi tästä oppia ja mitä minulle halutaan nyt näyttää”. Ennenkuin parantaja on omassa voimassaan, hän vetää puoleensa ihmisiä, jotka haastavat voimaan ja pois liiasta kiltteydestä ja asettamaan rajat. Kun nämä opit on sisäistetty, voima kasvaa ja valo tulvii yhä voimakkaammin. Parantajan sydän sykkii oikeudenmukaisuudelle, luottamukselle jumalaisesta järjestyksestä, ihmisen vapaalle tahdolle(siksi hän lausuu sanat: jokaisen korkeimmaksi parhaaksi), kaiken elollisen ja olevaisen kunnioitukselle ja äitimaan vaalimiselle. Parantajan sydän sykkii rinnassamme. Kirjoittanut: Piritta.S
Piritta Sipola 26.9.2019

Haluan muistuttaa sinua siitä, että se mihin keskityt, sille annat energiaasi. Tämä on ystävällinen muistutus, sillä moni helposti harhautuu polultansa ja ennen kaikkea omasta sydämestä. Se on se paikka, missä kaikki tulee suodattaa, oma sydän. Pyyteetön rakkaus ravitsee ja tukee sinua polullasi.

Maailmassa on hyvin paljon verhottuja totuuksia, salailuja ja manipulaatiota ja nämä kaikki tulevat paljastumaan, kaikelle kansalle. Silloin on ehdottoman tärkeää pysyä rakkaudessa ja muistaa suuri suunnitelma. Kun näitä paljastuksia tuodaan, sen sijaan että se lamauttaisi tai järkyttäisi, olkaa kiitollisia. Kaikki mikä ei ole valosta ja pyyteettömästä rakkaudesta, tulee paljastumaan. Uudessa maassa toimii uuden maan lait. Ja ne ei milloinkaan ole erillisyyttä ja pelkoa, ne ei ole milloinkaan salailua ja manipulointia. Hyvin, hyvin isot muutosenergiat tekevät työtään isoissa valtarakennelmissa ja voitte vain katsella, kuinka kaaosenergian jälkeen koittaa jälleen uusi aamu, uusi auringonnousu.

Vielä muistutus siitä, että joillekkin henkilökohtaisessa elämässä voi tulla isoja mullistuksia, kun lähes kaikki, mihin on uskonut paljastuu valheelliseksi. Tämä ei toki koe koske lähellekkään kaikkia, mutta osalle tämä on hyvinkin totta. Muistakaa myötätunto, muistakaa pyyteetön rakkaus ja muistakaa antaa tukea ja turvaa heille, jotka sitä tarvitsee. Nyt ei enää ketään tulee jättää yksin oman onnensa nojaan.

Maassa valta vaihtuu: pelosta rakkauteen. Maa tarvitsee jokaisen ja massaheräämisiä tulee vielä enenevissä määrin. Kollektiivin kannalta jokainen herännyt on valtavan tärkeässä roolissa. Sillä kun todellinen valta vaihtuu, on hyvä ottaa jokaista käsistä kiinni ja kulkea yhdessä. Nimenomaan YHDESSÄ, rakkaudessa ja syvässä ymmärryksessä. Tukea ja auttaa niitäkin, jotka eivät tiedä mitä tapahtuu, mutta pelkäävät ja ovat kaaoksessa. Kaikki on täydellisesti aikataulussa ja suuri suunnitelma koskettaa jokaista, osa jää ja osa lähtee. Joka tapauksessa sydäntietoisuus on nyt se, minkä kautta toimet kannattaa suodattaa, oikeastaan ihan kaikki sydämen kautta. Siellä asuu todellinen voima, viisaus ja erottelukyky. Olette siunatut valosta.
Sydämellisesti tervetuloa Rakkauden tilaan – sellaisena kuin olet!